Moderne tannklinikk

Vår kompetanse og erfaring – din trygghet

Våre behandlere Kontakt oss

Vi har din tannhelse i fokus og har direkteoppgjør med HELFO

Moderne tannklinikk med et bredt behandlingstilbud

Ullevål Hageby Tannklinikk er en moderne tannklinikk med et heldekkende behandlingstilbud. Vi er et team bestående av allmennpraktiserende tannleger, spesialister, tannpleier og tannhelsesekretærer.

Tannbehandling i trygge omgivelser

Vår filosofi er å tilby tannbehandling i trygge omgivelser. Derfor har vår tannklinikk høy faglig standard. Klinikken er utstyrt med moderne utstyr. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på det mest moderne og effektive utstyret som kommer på markedet.

God tannhelse for alle

Vår målsetning er at alle våre pasienter skal ha mulighet til å ha god tannhelse med velfungerende og fine tenner. Dette innebærer fravær av smerter, ubehag og sykdom i munnhulen. Vårt mål er at du skal ha en god tyggefunksjon, evne til å kommunisere og ha sosial omgang uten problemer som skyldes tennene dine. 

Individuelle tilpasninger og god oppfølging

Hos oss skal du som pasient alltid føle deg trygg og ivaretatt. For å oppnå vår målsetting om at alle våre pasienter skal ha en best mulig tannhelse vil vårt team tilby helhetlige vurderinger og et individuelt tilpasset behandlingsløp med oppfølging av høyeste kvalitet.

Alle våre ansatte har bred erfaring og besitter høy faglig kompetanse. Vårt tannhelseteam gjennomgår regelmessig faglig oppdatering og etterutdanning, og klinikkens utstyr er moderne og holder høy standard. 

Direkteoppgjør med HELFO

Ullevål Hageby Tannklinikk har direkteoppgjør med HELFO. Vi holder oss nøye oppdatert på lovverket, slik at du skal få de trygderettighetene du eventuelt har krav på. Det betyr, at dersom du av en gitt grunn innenfor lovverket har krav på refusjon fra det offentlige, og dette er dokumentert fra din lege eller oss, vil deler av kostnaden for behandlingen trekkes direkte fra ditt oppgjør her hos oss.

Hvordan komme til oss:

Vi holder til ved trikkesløyfa på John Colletts Plass med adresse Vestgrensa 4. Utenfor har vi 4 stk parkeringsplasser tilhørende klinikken, som er gratis og kan benyttes av våre besøkende pasienter.

Offentlig transport: 
Buss 25 stopper rett utenfor, det samme gjør trikk 17 og 18

Nærmeste T-bane stasjon er Ullevål Stadion, derfra tar det 10 min å gå langs Sognsveien til Vestgrensa 4.
Buss 25 korresponderer den samme traséen og stopper rett utenfor klinikken.

Historikk

Ullevål Hageby Tannklinikk har sine lokaler i Vestgrensa 4, sentralt beliggende ved John Colletts Plass. Selve bygningen, Vestgrensa 4, sto ferdig i 1934. Siden den gang har dette bygget huset tannleger.

Tannlege og kunstner Sigmund Seland overtok i 1968 praksis her etter tannlege Haakon Resen-Fellie. Seland drev praksis i 2. etg. i nærmere 40 år, inntil klinikken fikk ny eier i 2005 og ble flyttet ned til 1. etg. Fra 2018 eies klinikken av tannlege Janne Buer.

Våre behandlere

Janne Buer

Janne Buer

Tannlege MNTF
Eier av Ullevål Hageby Tannklinikk

Janne er opprinnelig fra Steinkjer i Trøndelag. Hun ble utdannet Tanntekniker ved Panum Instituttet, Universitetet i København i 1999 og deretter uteksaminert Tannlege ved Universitetet i Oslo i 2005. Hun har spesialkompetanse i implantatprotetikk – utdannelse ved Haukeland Sykehus (Bergen) 2014. Hun har vært instruktørtannlege ved Det Odontologiske Fakultet og hatt styreverv i Oslo Tannlegeforening. Medlem i Den Norske Tannlegeforening og medlem av Norsk Forening for Odontofobi (NOFOBI).

Vilde Riiser Bøtun

Vilde Riiser Bøtun

Tannlege MNTF

Vilde er opprinnelig fra Fresvik i Sogn. Hun har sin tannlegeutdannelse fra Universitetet i Bergen, hvor hun også jobbet som studentlærer på Seksjon for Kariologi. Hun var aktiv i Odontologiforeningen som redaktør for tannlegetidsskriftet Fasett. Medlem i Den Norske Tannlegeforening og medlem av Norsk Forening for Odontofobi (NOFOBI).

Ullevål Hageby Tannklinikk favicon

Henriette Næss Liisberg

Tannlege MNTF

Henriette er opprinnelig fra Stabekk i Bærum. Hun tok utdannelsen sin ved Universitetet i Bergen. Der var hun leder for studentenes linjeforening, Odontologforeningen. Hun var også studentlærer på Seksjon for Kariologi. Henriette har erfaring fra Tannklinikken Lillehammer og Bergen Tannhelsesenter.

Jon Flinth Vatne

Jon Flinth Vatne

Tannlege og spesialist i Periodonti - MNTF

Jon er opprinnelig fra Enebakk og har sin tannlegeutdannelse fra Universitet i Gøteborg i 2000. Etter to år i Den offentlige Tannhelsetjenesten har han drevet privatpraksis og overtok klinikken etter Tannlege Sigmund Seland i 2005. Videre ble han Spesialist i Periodonti i 2013, Universitetet i Oslo. I tidsrommet 2010-2018 eier av klinikken sammen med Christine Dæhli Oppedal. Eier av Spesialistklinikken Union Brygge, Drammen.

Ullevål Hageby Tannklinikk favicon

Isabelle Portenier

Tannlege og spesialist i Endodonti - MNTF

Isabelle er oprinnelig fra Sveits. Hun har sin tannlegeutdannelse fra Universitetet i Zürich, Sveits. Videre har hun en doktorgrad og ble spesialist i Endodonti, Universitetet i Oslo. Hun har en privat klinikk i Nyon, Sveits. En gang i måneden er hun i Oslo og jobber som instruktørtannlege ved Odontologisk Fakultet og spesialist i Endodonti i vår klinikk. 

Ullevål Hageby Tannklinikk favicon

Saira Anwar

Tannpleier - NTpF

Saira har sin tannpleier utdannelse fra Odontologisk Fakultet, Universitet i Oslo. Hun har bred erfaring fra spesialistklinikk innen Periodontologi og jobber hovedsakelig med pasienter som trenger systematisk behandling av periodontitt. 

Sevina E. Karailieva

Sevina E. Karailieva

Tannhelsesekretær

Hennes kunnskap og erfaring er en stor ressurs for klinikken og teamet vårt. Hun svarer på henvendelser per telefon og e-post samt at hun tar imot pasienter som kommer til behandling. Hun assisterer tannlegene, og har hovedansvaret for hygiene og smittevern ved klinikken.

Supriya Sukhampha

Supriya Sukhampha

Tannhelsesekretær

Hennes kunnskap og erfaring er en stor ressurs for klinikken og teamet vårt. Hun svarer på henvendelser per telefon og e-post samt at hun tar imot pasienter som kommer til behandling. Hun assisterer tannlegene, og har hovedansvaret for hygiene og smittevern ved klinikken.